08-20 20 07 info@igemo.se

Rätt markis gör enorm skillnad

MARKISER

 

Markiserna vi använder oss av är svensktillverkade av bästa kvalitet vilket gör att det alltid finns reservdelar till dessa.

För ett behagligare inomhusklimat

Markiser använder du när du vill stänga ute solens strålar från exempelvis ett fönster och på så vis få ett behagligare inomhusklimat. Det finns även terrassmarkiser som skuggar uteplatsen eller vackra korgmarkiser som pryder butiksfönster.

Rätt markis gör enorm skillnad

Rätt markis gör en enorm skillnad på utseendet på ditt hus och du får ett behagligt ljus in i rummet. Markiser finns i massor av olika färger och utförande. Enfärgad, blockrandig, mönstrad, kappa som är rak eller med volang, extra kraftig, flamsäker, vattentät, formbeständig, lättskött samt som tål kyla och värme. Vi har produkterna för just dina behov, privat hemma, kontoret eller restaurangen.

Vi hjälper dig med tips och råd

Hos oss hittar du alla olika sorters markiser. Vi hjälper gärna till med tips och råd inför ditt markisköp. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta en lämplig solskyddslösning.

Alltid 3 års garanti

Det viktigaste vid köp av markiser är att köpa av bra kvalitet! Det är en enorm skillnad på bra och dålig kvalitet. Vi monterar bara svensktillverkade eller tyska markiser som håller högsta kvalitet. Alltid med 3 års garanti.

Kontakta oss

Postiljonsvägen 17 12247 Enskede

08-20 20 07 | 070-798 49 81

info@igemo.se